Logo

Fyldt agurk med kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 agurk
1 kop franskbrødskrummer
1 dl piskefløde
1 ½ spsk kapers
salt, chilipeber
 
Flæk agurken og skrab den ren for kerner.
De afskrabede agurker lægges i et ovnfast fad.
Kernerne moses sammen med franskbrødskrummerne, tilsæt fløde,
hakkede kapers, salt og chilipeber efter smag.
Fyldet fordeles i skallerne og drysses evt. med lidt smørklatter.
Bages i 15 min. ved 220ºC.
Server med ristet toastbrød og koldt smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her