150 g hvedemel
31/2 dl vand
2 æg
1 knsp.Salt
200 g grønne asparges
8 mellemstore skiver røget skinke
200 g flødeost
½ dl mælk
1 spsk dijonsennep
salt
peber
3 spsk revet parmesanost
15 g smør/margarine
1 spsk revet parmesanost
Pisk hvedemel og vand sammen i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad dejen hvile ½ time. Bag dejen til tynde pandekager på en mellemstor pande.
Skær det nederste træede af aspargeserne, skyl dem og kog dem 5 min. i letsaltet vand. Hæld vandet fra og skyl dem med koldt vand.
Bland flødeost med mælk til en jævn sauce. Smag til med sennep, salt, peber og parmesan.
Læg en skive skinke og nogle asparges på den ene halvdel af hver pandekage. Kom lidt sauce over og fold den anden halvdel over.
Læg pandekagerne på en bageplade. Dryp smør/margarinen over og drys med parmesanost. Gratinér pakkerne 5-7 min ved 250º og servér dem varme.