Logo

Mozzarella i carrozza

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

4 sardelfileter
250 g mozzarellaost
2 æg
5 spsk mælk
salt
60 g smør eller margarine
8 skiver toastbrød
olivenolie til fritering

Udvand sardelfiléterne. Dup mozzarellaen tør og skær den i tynde skiver. Pisk æggene sammen med mælk og salt. Tør sardelfiléterne og hak dem fint. Rør fedtstof med filéterne, skær skorperne af brødet og smør sardelsmørret på. Læg mozzarellaen på 4 af brødskiverne og læg de resterende brødskiver over. Læg brøddene i en dyb tallerken og hæld æggemassen over. Lad det stå til al væske er opsuget. Vend brødende et par gange. Opvarm olien på en stor pande og steg brødene sprøde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her