Logo

Kofta Kebabs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kofta Kebabs

# Ingredienser

1 kg hakket lammekød
1 revet løg
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt koriander 
1 ½ spsk pinjekerne
citronbåde
salt, peber
Tilbehør: Pitabrød eller ris og salat.

* Tilberedning 
Læg kødet i en skål.
Tilsæt revet løg, spidskommen, koriander, pinjekerner samt salt og peber.
Bland det godt sammen.
Tag en spiseskefuld kød og form det som en pølse.
Sæt pølserne på et spid og grill dem, til de er brune.
Server dem med citronbåde, pitabrød eller ris og salat.

 

INFO: Kofta er en familie af frikadelle- eller kødbrødretter, der findes i det indiske subkontinent, sydkaukasiske, mellemøstlige, balkanske og centralasiatiske retter. I den enkleste form består koftas af kugler af hakket kød - normalt oksekød, kylling, lam eller fårekød eller en blanding - blandet med krydderier og nogle gange andre ingredienser. De tidligste kendte opskrifter findes i tidlige arabiske kogebøger og kræver lammekød.

 

Der er mange nationale og regionale variationer. Der findes også vegetabilske versioner. Former varierer og inkluderer bolde, patties og cylindre. Størrelser varierer typisk fra en golfbolds størrelse til en orange.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her