Parmesanflager:
100 g revet parmesan
1 spsk. tørret oregano
Ristede svampe:
250 g blandede svampe fx. champignon, østershatte eller bøgehatte
1 løg skåret i både
2 fed hvidløg delt i 4
20 g smør
1-2 spsk. sojasauce
salt og peber
Tilbehør: sprøde salater, god olivenolie, eddike og sprøde flute
Spred revet parmesanost ud i cirkler på en bageplade med bagepapir.
Drys lidt oregano på hver.
Stil pladen på anden øverste ribbe med 180°C i ca. 7 minutter.
Rist champignon, løg og hvidløg på en pande med smør.
Dryp sojasauce på, og krydr med salt og peber.
Riv eller skær salaten ud i mundrette stykker.
Anret parmesanflagerne med salat og svampe.
Server straks anretningen, dryp selv olie og eddike på, og spis brød til.