4 kyllingebryster uden skind og ben
2 peberfrugter i tynde strimler (2 - farver)
2 friske chili i meget tynde strimler (gerne 1 passila og 1 jalapeño chili)
1 rødløg i tynde skiver
2 finthakkede hvidløg
¼ tsk chilipulver
3 spsk rødvinseddike
2 spsk balsamico
5 spsk olivenolie
250 g cherrytomater gerne både rød og gul
75 g sorte oliven i lage
40 friske basilikumblade
Flutes
Lad trækullet blive godt glødende på grillen.
Pensl kyllingebrysterne med olie og læg dem på grillen.
Steges ca. 4-5 minutter på hver side til de er helt gennemstegte og gyldenbrune på begge sider.
Lægges på skærebrædt til afkøling ca. 20 min og skæres herefter i
tynde strimler.
Læg kødet i en skål sammen med peberfrugt, chili og løg og rør sammen.
Smag til med salt og peber.
Stilles et køligt sted.
I lille skål røres hvidløg, chilipulver, rødvinseddike, balsamico og olivenolie sammen og smages til med salt og peber.
Stilles koldt 15 minutter.
Inden servering blandes kyllingesalaten med cherrytomater, oliven og basilikumblade.
Servér med lune flûtes.