Logo

Ravioli med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ravioli med rejer

500 g ravioli fyldt med ost

Dressing:

1 dl god raps- eller olivenolie

1,5 spsk sød sennep (evt. honey dijon Fra Maille)

1 fed hvidløg

2-3 finhakkede ansjosfileter

30-50 g fintrevet parmesanost

citronsaft

salt og peber

2 tomater

200 g store rejer

frisk basilikum eller persille

 

Kog ravioli efter anvisning på emballagen.

Pisk olien i senneppen lidt efter lidt, til den er cremet og tyk.

Pres hvidløget i.

Tilsæt ansjoser, parmesanost og citronsaft.

Smag til med salt, peber og citronsaft.

Dressingen skal røres meget og kan godt skille, rør den da tyk igen med citronsaft.

Fjern kernerne fra tomaterne, og skær dem i tern.

Vend dressing, tomat og rejer i de meget varme raviolier.

Drys med basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her