Logo

Fjeldcarbonara - Trangia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

1 pk bacon
50 g tørrede champignon
50 g soltørrede tomater
2,5 dl piskefløde eller 5 æggeblommer (opbevares i plastdunk)
lille pose med revet ost
Båndpasta

Læg båndpastaen i kogende vand.
Hvis den er frisk skal den kun koge i et par minutter.
Når du synes, den er ok, så tag den af blusset og kom den efter lidt afkøling i soveposen. Så er den klar, når du er færdig med resten af maden.
Skær bacon i tern og rist det langsomt.
Intet fedtstof, men hold gryden klar af flammen, da bacon vil gerne brænder fast, så brug kun lidt varme ad gangen.
Det kræver lidt øvelse, men det kan godt lade sig gøre at få det pænt. Tilsæt fløde, salt, peber, champignon og tomater og lad det koge op og ind, så det bliver lidt tykkere.
Hæld vandet fra pastaen og hæld saucen over og bland det forsigtigt sammen.
Til sidst drysser du osten over (kan undværes)


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her