½ kylling
Hvedemel til panering
Sød soya sauce (Kecap Manis)
10 g Ingefærrod
20 g Citrongræs
Laurbærblade
5 små rødechilier
1 fed hvidløg
1 rødløg
Safran
Salt
peber
Tænd grillen eller ovnen på 225°C
Start med at rengøre kyllinge stykkerne
Del kyllingen i 4 lige store stykker
Blend hvidløg, rødløg, safran, ingefær, citrongræs og tilsæt salt og peber efter behov, indtil der opnås en grødetmasse
Kom vand i en gryde og kog kyllinge stykkerne sammen med de blendede
Lad det hele koge i ca. 1/2time, eller indtil kødet er mørt
Knus chilien og bland den med Kecap Manis
Smør kyllinge stykkerne med chilieblandingen og paner med hvedemel
Kom kyllinge stykkerne i ovnen eller på grillen indtil de er mørkebrune
Tips: Det bedste resultat opnåes ved at lave retten på en åben grill.