2 æg
50 g sukker plus 100 g sukker
(el. sødemiddel der svarer til 100 g sukker fx. 60 g atwel)
180 g hvedemel
1 tsk bagepulver
¾ dl skummetmælk
Reven skal af en halv appelsin
1 spsk kakao.
Pisk æggene grundigt med sukker eller med en blanding af sukker og
sødemiddel.
Band hvedemel og bagepulver og rør det sammen med mælken.
Del dejen i to portioner.
Den ene iblandes appelsinskal, den anden kakao.
Hæld halvt af hver slags dej i hver muffinsform.
Bag i ovn ved 200ºC i ca. 15 min.
Lad kagerne køle af på en rist, inden disse muffins tages ud af formene.
Kan fryses men er bedst nybagte.
Tips: Hvis man ønsker det, kan denne opskrift sagtens laves til en større
kage. Gang blot antallet af alle ingredienser med 4, da har man til ca. 30
personer. som effekt kan dejen deles op i 2 skåle, hvor man så hælder
skiftevis med alm. dej og chokoladedej i formen, dette giver en meget
spændende og flot kage!