Logo

Mandelpleskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smuttede mandler
200 g sukker
4 æggehvider
flormelis til drysning
 
Mal mandlerne fint og bland dem med 150 g sukker.
Pisk æggehviderne til stift skum og rør de sidste 50 g sukker i.
Bland mandelblandingen i, en skefuld ad gangen og rør det hele til en glat
masse.
Afsæt med 2 skeer kager på størrelse med valnødder på en bageplade med
bagepapir.
Lad kagerne hvile 2 timer
Bag kagerne ved ca. 125°C i ca. 1 time.
Tag kagerne ud af ovnen og sigt flormelis over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her