Logo

Chokoladeovertræk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 gram mørk chokolade
100 gram usaltet smør (rumtemperatur)
4 spsk piskefløde
 
Hak chokoladen og smelt den i en skål i vandbad. Skær smørret i
terninger.
Tag skålen op af vandbadet og tilsæt smørret i små portioner under omrøring.
Sørg for at chokoladen absorberer smørret før der tilsættes en ny portion.
Tilsæt til sidst piskefløde.
Virker overtrækket lidt for varmt, så lad det køle af før brug.
Denne chokoladeovertræk egner sig godt til bagte kager og desserter.
Overtrækket tåler at blive genopvarmet i vandbad.
Kan holde sig i flere dage i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her