200 g hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker
2-3 fed knust hvidløg
¼ dl finthakket persille
¼ dl friskreven parmesan
100 g blødt smør
2 sammenpiskede æg
25 g gær
lidt æggehvide til pensling
*
Bland hvedemel, salt, sukker, hvidløg, persille og parmesan i en skål.
Hak smørret ud heri, tilsæt æggene samt gæren, der er opløst i 2 spsk lunkent vand.
Slå dejen godt sammen.
Ælt den derefter med en smule ekstra hvedemel, del den i 13 lige store dele, tril de 12 af dem til boller og læg dem i smurte forme, fx. muffinforme.
Tril den resterende dej til 12 små kuglen, fæst dem på briocherne med lidt æggehvide og lad dem hæve lunt til dobbelt størrelse, før de bages i ovnen med 250ºC ca. 10 minutter.
Vend briocherne ud på en bagerist og lad dem afkøle en smule, før de serveres.