250 g smør
250 g flormelis
3 hele æg
3 spsk kakao
400 g hvedemel
2 toptsk bagepulver
2 dl varm mælk
Fyld :
500 g abrikosmarmelade
Glasur :
100 g flormelis
1 spsk kogende vand
Pynt evt. med 10 halve mandler
*
Smør og sukker røres hvidt og luftigt.
Æggeblommerne røres i en ad gangen; derefter røres kakaoen i. Bagepulveret blandes i melet, der røres i skiftevis med mælken. Æggehviderne piskes stive og vendes i til slut.
Smør en bradepande godt med smør og bred dejen ud heri.
Sæt kagen i ovnen på den midterste rille, ved 200°C.
Bages ca. 25 min.
Kagen vendes ud af bradepanden og køler af på en rist.
Skær den igennem på langs, så stykkerne er lige brede.
Smør den ene del med abrikosmarmeladen, læg den anden del over. Kagen overtrækkes med glasuren.
Pynt evt. med de halve mandler, og – hvis du har lyst – kan du tage 1 dl af marmeladen, og smør kanterne med den.