Logo

Bounty-kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En bounty-kage laves med chokolade og kokos, ligesom den populære chokoladebar. Kagen er let at lave og smager super. Kagen er perfekt til hyggelige lejligheder, fødselsdage eller dessert til gæsterne.


Bund:
4 æggehvider
140 g flormelis
140 g kokosmel


Creme:
4 æggeblommer
60 g flormelis
50 g smør eller margarine
100 g chokolade

*


 
Pisk hviderne stive og vend flormelis og kokos i.
Hæld dejen i en tærteform og bag den ved 175°C i ca. 45 min. på nederste rille.
Afkøl kagebunden på en rist.
Rør æggeblommerne sammen med flormelis.
Smelt fedtstof og chokolade og lad det køle lidt af.
Bland æggeblommer og chokolade sammen og hæld det på den kolde kage. Drys evt. lidt kokos over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her