375 g hvedemel
50 g sukker
1 ½ dl mælk
½ tsk kardemomme
1 æg
25 g gær
200 g margarine
Fyld:
25 g knuste mandler
40 g flormelis
50 g margarine
*
Mælken lunes, hældes i et fad - og heri opløses gæren. Husk at gæren ikke må varmes med. Hvedemel og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej.
Dejen rulles ud til et aflangt stykke, ikke for tykt. Fyldet, som er rørt godt sammen, smøres på. Dejen deles i tre lange strimler, der rulles sammen som roulader. Disse tre strimler flettes. Sættes på en smurt plade og formes som en krans, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Pensles med ægge stryggelse og drys ses med knuste mandler.
Bages i forvarmet ovn på midterste rille ved 225 º i ca. 20 min.