Logo

Birkeshorn med pølsefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv disse birkeshorn med pølsefyld som alternativ til traditionelle pølsehorn, til picnic, eller til madpakken. Kort sagt kan disse horn bruges til mange lejligheder.

 

75 g margarine
1 ½ dl vand
50 g gær
1 æg
½ tsk salt
1 tsk sukker
400 g hvedemel
Æg til pensling
Birkes

Fyld:
4 wienerpølser
100 g flødeost
100 g mayonnaise
1 spsk sennep
1 spsk klippet purløg
1 spsk klippet dild
½ rød peberfrugt

Smelt margarinen og bland den med vand.
Hæld det i en skål.
Rør gær, æg, salt og sukker i.
Ælt hvedemel i og ælt dejen godt.
Rul den ud til en cirkel og del den i 8 trekanter.
Rul dem til horn og sæt dem på plade.
Lad dem hæve 15 minutter.
Pensl dem med sammenpisket æg og drys birkes på.
Bag dem midt i ovnen ved 225°C i ca. 15 minutter.
Læg pølserne i en gryde vand og bring dem til kogepunktet.
Afkøl dem.
Skær dem i skiver.
Rør flødeost, mayonnaise, sennep, purløg og dild sammen.
Flæk hornene så den underste del er den tykkeste.
Tag lidt af brødkrummen ud.
Kom fyldet i.
Skær peberfrugten i tynde strimler og læg dem på.
Læg tl sidst "låget" fra hornene på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her