Logo

Aristokrater 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
250 g hvedemel
1/8 tsk bagepulver
185 g smør
75 g finhakkede mandler
1 æg
185 g melis
 
Hvedemel og bagepulver sigter sammen.
Koldt smør hakkes i.
Æg og sukker røres til æggesnaps, hvormed dejen samles.
Dejen trilles i pølser ca. 3 ½ cm. i diameter, der lægges koldt.
Pølserne snittes i 1 ½ mm. tykke skiver, der lægges på smørsmurte plader.
Bages i forvarmet ovn ca. 10 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her