195 g hvedemel
35 g flormelis
1 tsk bagepulver
100 g margarine (i små stykker)
¾ dl mælk
1 lille bæger cremefraiche 38 %
syrlige æbler, uden skræl i tynde både
kanel
sukker
smør, små klatter
Hvedemel, flormelis og bagepulver blandes.
Margarinen tilsættes og dejen smuldres sammen, så det ligner reven ost.
Mælken tilsættes og dejen samles.
Dejen stilles koldt i 30 min.
Dejen rulles tyndt ud og en lille smurt/bagepapir beklædt tærteform
beklædes med dejen.
cremefraiche fordeles på tærtebunden.
Æblebådene lægges taglagt på cremefraiche.
Æblerne drysses med kanel og sukker.
Smørklatter fordeles herover.
Bages ved 200ºC i 20-25 minutter (alm. ovn).
Tips: Den nybagte pie serveres med kold cremefraiche.