Logo

Annis morgengifler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
2 tsk salt
2 tsk sukker
1 ½ dl lunkent vand
3 dl kærnemælk
2 hele æg
700 g hvedemel
220 g plantemargarine
æg til pensling
 
Gær, salt, sukker og lunkent vand blandes og henstår medens resten
forberedes.
Kærnemælk lunes med plantemargarine i en kasserolle til margarinen er
smeltet de sammenpiskede æg blandes i.
Det hele blandes og der tilsættes hvedemel til dejen slipper skålen, men
stadigvæk er let klistret. ca. 700 g hvedemel
Dejen hæver 1 ½ time.
Deles i 2 og hver dejklump rulles/trykkes ud til flade runde skiver, der
skæres ud som lagkagesnitter.
Hver snitte rulles fra den brede ende mod spidsen.
12 stk af hver dejklump.
De formede gifler efterhæver 30 minutter. pensles med sammenpisket æg og bages ved 220ºC. i varmluftsovn i 10 min.
Sættes på rist til afkøling.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her