Logo

Yoghurtsauce med sardeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl fast yoghurt
1 tsk olivenolie
2 fed hvidløg
50 g sardelfiletter
1 bdt purløg
salt, friskkværnet peber
 
Rør yoghurt og olie sammen.
Pil og pres hvidløgene.
Skyl sardellerne under den kolde hane og dup dem tørre i køkkenrulle.
Hak sardellerne.
Skyl purløget og hak det fint.
Rør sardeller og purløg i yoghurten og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her