Logo

Smørdampet spidskål med yoghurt-flødedressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smørdampet spidskål med yoghurt-flødedressing

 

Spidskålen bliver dampet med smør, timian, salt og citron, hvilket giver masser af smag til det møre spidskål. Det dampede kålhoved serveres med en frisk yoghurt-flødedressing. Denne opskrift er nem at lave. Tilberedningstid: 25 min. Til 4 personer.

 

# Ingredienser

1 spidskål

20 g smør

1 dl yoghurt

3 spsk fløde

1 tsk honning

1 citron

salt og peber

1 håndfuld timian

2 dl vand

*

 

Skær spidskålen i kvarte.

Kom vand, smør, salt, timian og citronsaft fra en halv citron i en gryde.

Kom spidskålet i gryden.

Damp spidskålet i gryden med låg over i cirka 10 minutter, alt efter hvor stor spidskålet er.

Det er færdigt, når kålen er mørt.

Bland fløde, yoghurt, honning, citronsaft fra en halv citron og peber sammen. 

Spidskålen serveres med dressingen og pyntes med frisk timian og peber. 

 

TIPS: Retten kan også laves på grill i en foliebakke. 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her