Logo

Ramsløgs sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

1 skalotteløg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 dl hvidvin
3 dl kalvefond
4 dl fløde 38%
10 ramsløg, hakket
*


Skalotteløg og hvidløg sauteres let af i en gryde i olie.
Hvidvinen tilsættes og reducere helt væk.
Kalvefond tilsættes og reducerer til en ⅓.
Fløden hældes på og saucen koges tyk og sigtes.
Saucen smages til og tilsættes hakkede ramsløg.
Før anretningen piskes saucen så den bliver let skummende.


- Det er blevet meget populært at piske en sauce lige før den kommer på tallerkenen.




 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her