Logo

Porcherede æg i pebertomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 tomater ell. 1 dåse flåede tomater
2 løg
1 aflang rød paprika peber ell. alm. rød peber
stor mild frisk chili
sukker
salt, peber
4 æg

Hæld tomaterne på panden i lidt olie, tilsæt store stykker løg, paprika peber og den friske chili i skiver. Kom en teskefuld eller mere sukker på til den har sødme og smag til med salt og peber. Lad den simre i ca. 10-15 min.
Lav en hulning i saucen til hvert af æggene og hæl dem ud her. Lad dem stå over svag varme og stivne.
Server med godt brød til.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her