Logo

Pesto Italy

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En af de mest populære saucer til pasta er uden tvivl pestosaucen.
Den består i al sin enkelhed af føl­gende ingredienser, som blendes til en tyk sauce:
 
ca. 150 g friske basilikumblade, sva­rende til
1-2 potter basilikum
1-2 fed hvidløg
50 g pinjekemer
ca. 25 g frisk revet parmesanost
10 cl jomfruolivenolie
salt og peber


Italien

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her