Logo

Peberfrugtsalat med spirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g friske blandede spirer
Dressing:
3 spsk hvidvinseddike
salt, friskkværnet peber
1 knsp. sukker
4 spsk olivenolie
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
200 g courgette
125 g sherrytomater
2 løg
 
Kom spirerne i en sigte, skyl dem og lad dem dryppe tørre.
Bland vineddike, salt, peber og sukker i en stor skål.
Rør olien i lidt ad gangen.
Skær peberfrugterne i kvarte, fjern stilkfæst, frøstol og kerner og
skær frugtkødet i tynde strimler.
Skyl courgetten, skær den igennem på langs og skær den i skiver.
Skyl tomaterne og halver dem.
Pil løgene og skær dem i terninger.
Bland grønsagerne med dressingen og vend forsigtigt spirerne i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her