Logo

Pasta med pinjekerner, parmesanost og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med pinjekerner, parmesanost og basilikum

400-500 g god kvalitet pasta

60 g pinjekerner

50 g revet eller høvlet parmesan

1 potte frisk basilikum

5 cl god olivenolie

revet skal og saft fra ½ usprøjtet citron

salt og peber

rosa peber

 

Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og kom den i en skål.

Rist pinjekernerne på en tør pande.

Vend pastaen med pinjekerner, parmesan og friske blade basilikum.

Pisk olie, citronskal og -saft sammen, og dryp det over retten.

Krydr med salt og peber.

Knus peberkornene med skaftet af en kniv og drys det på.

 

Tips: Denne pastaret kan spises alene og med en god bøf eller an­det kød til. Den egner sig også fortrinligt som frokostret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her