Logo

Mexicanske ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mexicanske ris

 

Denne opskrift kaldes også "spanske ris", da det efter sigende var spanierne, der bragte ris til Mexico. Retten er særligt populær i det nordlige Mexico...

4 personer

 

# Ingredienser

½ kilo ris fx basmati

1 stort løg i små tern

1 fed hvidløg

1 chili finthakket

1 ds hakkede tomater

1 spsk olie

½ liter grønsagsbouillon

salt og peber

lidt frisk koriander

lime både

 

* Fremgangsmåde:

Svits løg, hvidløg og chili i olien.

Kom derefter ris deri og rør godt rundt.

Tilsæt hakkede tomater samt bouillon og lad risene koge under låg til de er færdige.

Smag til med salt og peber.

Garner med lidt lime både og lidt frisk koriander


Mexicanske ris

 

Som altid i det mexicanske køkken, findes opskriften i flere versioner. Her er den simple og klassiske mexicanske udgave.



 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 24.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her