Logo

Kartoffelmos med fennikel og æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fennikel i tern
1 spsk olie
1 stort syrligt æble skrællet og i både, fx mutzu
600 g bagekartofler i kvarte, fx Estima
3 dl mælk
½ bundt finthakket persille

Sauter fennikel i olie 2-3 min. i en stor gryde, vend æblerne i og sauter yderligere 1 min.

Tilsæt kartoflerne og hæld vand ved til det dækker.
Kog for svag varme til kartoflerne er helt møre, ca. 30 min.

Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre på eftervarme.

Varm mælken op med persille.
Pisk kartoflerne til mos, pisk den varme mælk i og smag til med salt og peber

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her