Logo

Jordbærsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g jordbær
1 cantaloupe melon (eller anden melon)
100 g rucola
1 pakke bacon (helst den tørsaltede)
2 forårsløg
1 bundt grønne asparges
1 bundt basilikum
1 spsk hvid balsamico
4 spsk olie
Hvid peber
 
Vask jordbærrene og skær dem i halve, men behold stilken på.
Fjern skal og sten fra melonen og skær kødet i mindre stykker.

Skyl rucolaen godt.
Rens forårsløgene og snit dem fint.
Skyl de grønne asparges godt, skær det nederste trevlede fra og kog dem i et par minutter. Rist baconen, til den er sprød.
Anret salaten med rucola i bunden med jordbær, melon, løg, asparges og
bacon oven på.
Dryp med balsamico og olie og læg blade af frisk basilikum på toppen.
Til sidste krydres med et par vrid hvid peber fra kværnen.
Brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her