500 g jordbær
1 cantaloupe melon (eller anden melon)
100 g rucola
1 pakke bacon (helst den tørsaltede)
2 forårsløg
1 bundt grønne asparges
1 bundt basilikum
1 spsk hvid balsamico
4 spsk olie
Hvid peber
Vask jordbærrene og skær dem i halve, men behold stilken på.
Fjern skal og sten fra melonen og skær kødet i mindre stykker.
Skyl rucolaen godt.
Rens forårsløgene og snit dem fint.
Skyl de grønne asparges godt, skær det nederste trevlede fra og kog dem i et par minutter. Rist baconen, til den er sprød.
Anret salaten med rucola i bunden med jordbær, melon, løg, asparges og
bacon oven på.
Dryp med balsamico og olie og læg blade af frisk basilikum på toppen.
Til sidste krydres med et par vrid hvid peber fra kværnen.
Brød til.