Logo

Brun opbagt sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g smør
lidt hakket løg
2 spsk hvedemel
3 dl væske fx bouillon ell letmælk
evt. kulør eller krydderurter

Løget svitses i det smeltede smør, melet røres i, og væsken tilsættes under piskning. Smages til og koges igennem ca. fem minutter.
I dette tilfælde er der brugt bouillon og letmælk.
Hvis man bruger sky fra en steg, må fedtet skummes helt af, før skyen tilsættes saucen.
Det er fristende at bruge fedtstoffet fra stegepanden til sauce.
Det må dog frarådes.
Stegefedt bør kasseres, fordi det dels er ret fedt, dels kan indeholde en række uønskede stoffer, der er dannet under stegningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her