Aubergines a la marguerite (4)
arranger aubergineskiverne, så det kommer til at ligne en margerit.
2 store, ægformede auberginer, skåret i 1,5 cm tykke skiver
olivenolie til stegning
4 fed hvidløg, pillet og finthakket
1 god håndfuld frisk persille, finthakket
4-5 store, søde tomater uden skind og kerner, hakket
4 spsk fløde
6-8 spsk friskrevet gruyere
salt og peber
Svits aubergineskiverne på begge sider i varm olie, til de er gyldne og bløde. Lad dem dryppe godt af på papirservietter. Kom hvidløg på panden (tilsæt lidt mere olie, hvis auberginerne har suget det hele), og steg dem bløde og gyldne sammen med noget af persillen. Tilsæt tomater, og kog det ind til en tyk pure. Rør ost i, og kog til den er smeltet. Derefter skrues ned for varmen, og der tilsættes fløde, salt og peber. Lad både tomatblanding og auberginer køle af. Arranger aubergine skiverne som kronblade på en stor tallerken. 0s noget tomatblanding over hver skive, og pynt med resten af persillen. Serveres som en sommersalat.