Logo

Asiatisk marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

dressing / marinade
¾ dl hakket ingefær
2 spsk hakket hvidløg
1 ½ dl snittet koriander
¾ dl snittet mynte
1 fintsnittet rød thaichili
½ dl sesamolie
3 spsk knust hvid peber

Bland alle ingredienser til marinaden.
Vend kød eller fisk i marinaden nogle timer før det skal grilles (gerne dagen i forvejen, men så skal det opbevares på køl).
Lige før det kommes på grillen skrabes krydderurterne af, så de ikke brænder.

Tips: Marinaden holder fint en uge i køleskabet – og strækker langt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her