Lav din egen mysli til morgenbordet, det vil helt sikkert
vække lykke. Lav evt. en dobbeltportion, fyld det i et smukt glas og brug som
gave.
#
200 g grovvalsede havregryn
2 dl kokosmel
1 dl hirseflager
1 dl sesamfrø
50 g hasselnøddeflager
2 dl honning
1 dl neutral koldpresset olie
2 dl vand
75 g rosiner
*
Tænd ovnen på 200 °C.
Bland havregryn, kokosmel, hirseflager, sesamfrø og
hasselnøddeflager i en stor skål.
Rør honning, olie og vand sammen og vend det i de tørre
ingredienser.
Bred det ud på en bageplade med bagepapir og sæt det i ovnen
i 30-40 min.
Vend rundt i blandingen et par gange undervejs, så myslien
bliver jævnt brun og sprød.
Lad myslien afkøle på pladen.
Vend rosiner i myslien og opbevar i et stor syltetøjsglas
med tætsluttende låg.