Prøv en ny slags bacon til søndagsbordet. Den er stegt med lidt farin og
krydderier og smager skønt især med røræg. Brug ovnen, så slipper du for
stegeosen.
Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 10 min. 2 personer. Er du alene
så halver portionen.
#
½ spsk farin
1 knsp cayenne
1 knsp stødt sort peber
150 g bacon i skiver
Tilbehør: 4 æg og brød
*
Tænd ovnen på 220 °C.
Bland farin og de to slags peber.
Læg baconskiverne i en bradepande foret med bagepapir, drys
dem med halvdelen af krydder-sukkeret og bag dem i ovnen 5 min.
Vend baconskiverne, drys med resten af krydderblandingen og
bag dem sprøde ca. 5 min mere.
Lad baconskiverne dryppe af på et stykke køkkenrulle og
server med røræg eller spejlæg samt brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin