Logo

Wongs Frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Pibeløg eller en lille porre (det hvide)
250 g hakket oksekød
250 g hakket fiskefilet (arten er underordnet)
1 spsk olie
1 æg
1 spsk finthakket, syltet ingefær eller 1 tsk ingefær i pulver
2 spsk sojassauce
1 spsk hvid vermouth
1 spsk Maizena
1 fed hvidløg
Citronmelisse
Salt
friskkværnet peber

Hak løg eller porre fint og bland dem med æg, sojasauce, Maizena, tør vermouth og rør en fars med fisk og kød. Tilsæt ingefær, knust hvidløg, citronmelisse, salt og peber.

Formes til meget små frikadeller som steger i varm olie i ca. 5 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her