Logo

Wallisisk ostebrød - Welsh Rarebit 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver franskbrød
30 g smør
150 g reven lagret ost
4 spsk øl
½ tsk engelsk sennepspulver
salt og peber
2 æggeblommer
 
Rist brødet.
Smelt smørret over meget svag varme, eller bedre endnu læg det i en dobbeltkoger, tilsæt øl, sennepspulver, peber og en knsp. Salt.
Opvarm blandingen forsigtig til lige under kogepunktet, rør så osten i.
Tag gryden af ilden og lad blandingen afkøle lidt.
Rør det let sammenpiskede æggeblommer i, og bred massen ud på de ristede brødskiver.
Grill dem et øjeblik, til de har taget farve.
Welsh rarebit smager pragtfuldt sammen med østers.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her