Logo

Vildsvinehakkebouef med syltede drueagurker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g hakket vildsvinekød
50 g røget spæk
50 g fersk spæk
olivenolie til stegning

Skyauce:
½ l. kalvesky (bouillonterning + vand)
4 skalotteløg
1 løg
2 gulerødder
1 dl rødvinseddike
3 dl rødvin
evt. Maizenamel
olivenolie
salt
hvid peber

Tilbehør:
syltede drueagurker
rødbeder
grønne syltede tomater
750 g kartofler

Det hakkede vildsvinekød og spæk røres godt sammen. Kødet deles, formes til bøffer på 200 g Bøfferne brunes på panden i olivenolie og steges færdige i ovnen ved 200 º C i 10-15 minutter.

Skysauce:
Skalotteløg, løg og gulerødder snittes og sauteres i olie. Tilsæt lidt rødvinseddike og rødvin og lad dette reducere et kort øjeblik. Tilsæt kalveskyen og kog op. Saucen jævnes eventuelt med Maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Saucen smages til med salt og hvid peber og sigtes.

Anretning:
Anret bøfferne med tilbehøret, sauce samt de kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her