Logo

Victorias hjemmelavede pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Opskriften er enkel, men den kræver træning for at lykkes, så kom igang.

400 g durummel
4 æg (stuetemperatur)
1 knsp salt
1 spsk olivenolie

Laven bunke af melet på køkkenbordet med en udhulning i midten. Inden æggene kommes i melbunken, skal de blandes med saltet og olivenolien. Derefter blandes melet og æggene langsomt sammen, idet der arbejdes fra midten og ud. Ælt dejen til den er blød og smidig, men tør at føle på. Hvis dejen klistrer, æltes der lidt mere hvedemel i. Så er dejen færdig!
Del dejen i 6-7 portioner, og strø lidt hvedemel på overfladen. Tag pastamaskinen frem og indstil den på 1, og rul dejen igennem et par gange til den hænger godt sammen og ingen huller har. Fold dejen 90° og rul den igennem igen, så den ingen ujævne sider har. Fortsæt indtil pladen har den ønskede tykkelse. Prøv at stoppe ved 6, da den vil blive alt for tynd i hak nr. 7.
Til slut laves tagliatelle.
Bon appetit Victoria

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her