Tomatsauce:
½ broccoli
1 løg
1 tsk timian
1 tsk peber
1 spsk olie
1 ds flåede tomater
1 tsk rosmarin
1 tsk oregano
1 tsk salt
Hvid sauce:
25 g margarine
½ l mælk
½ tsk reven muskatnød
½ tsk peber
2 spsk hvedemel
200 g reven ost (fx. mozzarella)
1 tsk salt
Pasta:
250 g lasagne plader
Tomatsauce:
Hak løg og skær broccoli "buketterne" fri af "stilken" Steg løget i kort tid i olie og tilsæt broccoli. Tilsæt flåede tomater og krydderier. Mængden af krydderier kan varieres hvis dette ønskes. Lad saucen småkoge mens den hvide sauce tilberedes.
Hvid sauce:
Smelt margarine og tilsæt hvedemel. Hæld mælken i lidt efter lidt mens der røres godt. Tilsæt salt peber og muskatnød. Tilsæt reven ost.
Smør en lille bradepande/ovnfast fad og fordel rasp på siderne. Hæld først hvid sauce i, læg herpå lasagne plader, hvid sauce tomatsauce og plader lægges herefter i fadet i denne rækkefølge. Afslut med hvid sauce.