færdig på 30 minutter.
2 ½ dl (160 g) bulgur
600 g kyllinge inderfilet (tyndt skivet)
2 fed knust hvidløg
1 ½ dl citronsaft
½ dl olivenolie
250 g cherrytomater (halverede)
4 forårsløg (groft snittet)
2 dl groft hakket frisk bredbladet mynte
1 bd. frisk persille
salt og peber
Kom bulguren i en lille skål og dæk med kogende vand.
Lad det stå i 15 minutter og dryp af.
Pres så meget af væden fra med hænderne som muligt.
I mellemtiden, blandes hvidløg, 1 spsk citronsaft, 1 spsk olie i en mellemstor skål og kødet tilsættes; lad det stå i lagen i 5 minutter.
Opvarm 1 spsk af olien i en wok eller en stor stegepande og steg kødet lidt ad gangen, indtil det er gyldent og gennemstegt.
Krydr med lidt salt og peber, og tag op og hold varmt.
Kom bulgur, tomat og løg i wokken og steg indtil løgene er bløde.
Tag af varmen og tilsæt kød, persille, mynte samt resten af citronsaft og olien og vend sammen.
pr. portion: 18,1 g fedt; 1836 kJ (439 kalorier)