Logo

Valnøddeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g valnødder
125 g smør
½ liter A-38
 
A-38 stilles til afdrypning, når det halve er dryppet fra, blandes ostemassen med det smeltede smør og de hakkede valnødder blandes i.
 
Her er det så man kan variere i det uendelige, fordi en pikant ost laves med et tørret blandingskrydderi, og en timian ost med timian osv.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her