Logo

Valnøddebrød Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g gær
5 dl lunken vand
5 dadler (opblødt og fint hakket)
250 g hirsemel
125 g rismel
125 g hel quinoa
100 g fintmalet majsmel
200 g valnødder
1 dl solsikke olie

Opløs gæren i vandet. Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt dem lidt efter lidt, skiftevis med olien, under grundig omrøring.

Kom dejen i en olieret form, og lad den hæve 1 time.

Bag brødet ca. 45-55 min. ved 200°C, nederst i ovnen.

 

Tips: Dejen skal være klistret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her