Logo

Ungarnsk gullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g skært oksekød i tern (fx lårtunge)
100 g bacon
2-3 løg
2 spsk paprika
3 tsk spidskommen
cayennepeber, salt
1- 2ds. fl. tomater
1 dl cremefraiche
50 g smør eller olie

Til denne herlige ungarske gullasch gør du sådan: Bacon skæres småt og svitses godt i en stor gryde . Der kommes løg og krydderier i. Kødet skæres i tern 2 x 2 cm svitses. Løg og bacon hældes over kødet sammen med de flåede tomater og småkoger ved svag varme til kødet er mørt ca. 45 min. Kødet tages op og saucen jævnes med lidt hvedemel og cremefraiche. saucen smages til hældes over kødet.

Kartofler kogt med kommen eller kartoffelmos smager godt til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her