Logo

Tykmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Metode 1:
Sødmælk blandes med kærnemælk i forholdet 1-2 spsk kærnemælk til en tallerken sødmælk og henstilles tildækket på et lunt sted fra den ene dag til den anden.
Er mælken på dette tidspunkt ikke tyk, bliver den mindre god ved længere henstand.
En for riglig tilsætning af kærnemælk vil forsage, at der dannes valle på overfladen af tykmælken.

Metode 2:
i køligt vejr tilrådes det at varme tallerkenen inden blandingen foretages.
Fremgangsmåden i øvrigt som metode 1

Metode 3:
Sødmælk opvarmes til 30ºC og blandes med kærnemælk, 1 spsk kærnemælk til 1 tallerken sødmælk.

Serveres med revet rugbrød og lyst eller mørkt sukker

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her