Logo

Tunfiskesalat 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ristet brød
1 ds tun i olie
2 tomater
persille
kapers
 
Dressing:
4 dl olie
1 dl vineddike
salt
peber
karry
fint hakket løg
 
Tun blandes med persille og kapers
Det vendes i den rørte dressing.
Serveres i en skål pyntet med tomatbåde.
Ristet brød spises til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her