Logo

Tunfiskedressing til pastasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æggeblomme
½ spsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
1 ½ spsk olie
1 dåse tunfisk i vand
Tilbehør:
2 spsk kapers

Æggeblomme, citronsaft og sennep piskes sammen.
Olien piskes i lidt ad gangen.
Tunfisk med lage piskes i (lettest med håndmixer), til tunfisken er helt pureret.
Saucen smages til med salt og peber.
Saucen hældes over salaten, og der pyntes med kapers.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her