Logo

Trøffelfarseret dådyrmedaillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2200 g dådyrryg
300 g dådyr småkød
4 æg
5 dl fløde
10 g trøfler
½ kg rødløg
2 dl eddike
100 g sukker
400 g rosenkål
1 bundt persille
50 g smør
100 g hvedemel
1 bundt frisk rosmarin
1 Porter
1 l. mørk fond
8 bagekartofler
100 g Mozzarella ost
salt
peber
olie

Skær fileten fra ryggen.

Behold ribbenene på selve fileten.

Brug mørbraden.

Fars:
blend de 300 gram kød med salt, peber, hele æg, fløde og lidt trøffel.

Skær en lomme i fileten og kom farsen ind i kødet ved hjælp af en sprøjtepose. Grilles eller brunes på pande og steges færdig i varm ovn – ca. 210ºC i ca. 15 min.

Sauce:
Lav en opbagning af smør og hvedemel, tilsæt mørk fond og lad det koge ind.

Smag den til med porter og rosmarin.
Skær rødløgene i både og svits dem på en pande og tilsæt rødvinseddike og sukker.

Damp rosenkålene i vand med hakket persille og smør.

Bagekartoflerne skrælles og stikkes ud med et noisette-jern.

Kartoffelkuglerne brunes af på pande, sættes i ovn i små skåle, strø ost hen over inden gratineringen.

Anretning:
Læg rødløgene på midten af tallerkenen, placér kødet oven på, Rosenkålsblandingen lægges pænt omkring kødet.

Kartoflerne serveres ved siden af sammen med saucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her