Logo

Torskegratin med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kartofler
2 mellemstore løg i skiver
2 fed pressede hvidløg
1-2 spsk smør
1 laurbærblad
1 dl kogende vand
1 dl tør hvidvin
200-400 g kogt torsk
2 ½ dl kaffefløde

Når kartoflerne er kogt, pilles de og skæres i skiver. Kartoffelskiverne kommes op i en røreskål.
Mens kartoflerne koger, steges løgskiver, presset hvidløg og laurbærbladet på en pande i smør, til løgringene er klare.
Heri hældes kogende vand og hvidvin.
Giv det et opkog og smag til med salt og peber.
Pandens indhold blandes med kartoffelskiverne i røreskålen.
Torsken vendes forsigtigt i blandingen, som kommes i et smurt ovnfast fad.
Til sidst kommes fløden over og fadet sættes i en forvarmet ovn ved 225° i 20-25 min., til overfladen er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her