Logo

Torskefilet på grønsagsbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

600 g torskefilet
1 tsk salt
¼ tsk groft kværnet sort peber
1 citron

Grøntsagsragout
1-2 gulerødder
1 fennikel
Evt.: Rød peber og hvidkål ad libitum
2 spsk smør eller margarine
½ tsk salt
¼ tsk peber
1 dl grønsagsbouillon
2 dl cremefraiche
½ bundt frisk dild

Læg torskefileterne i en sautérpande. Drys med salt og sort peber. Pres citronsaft over.
Dæk fisken med et stykke smurt smørrebrødspapir eller et låg. Lad fisken stege i ovn ved 220ºC i egen væde ved i 30-50 min.
Skræl gulerødderne. Skær dem i fine strimler. Skyl fenniklen og skær også den i strimler.
Smelt fedtstoffet i en gryde, læg grønsagerne i, lad dem svitse uden at tage farve ca. 5 min.
Drys med salt og peber og tilsæt bouillon og cremefraiche. Lad dette koge ca. 10 min.
Klip dild over.
Server den kogte fisk med grønsagsbouillonen og kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her